Μας ενδιαφέρει να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια του ασφαλιστικού προγράμματος που θα επιλέξεις και οι άνθρωποι του e-asfalizomai είναι συνέχεια δίπλα σου.

 • Ασφάλιση Μετακίνησης

  Η ασφάλιση μετακίνησης καλύπτει ατυχήματα κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης με μέσα μαζικής μεταφοράς ή ιδιωτικό αυτοκίνητο, κλοπή ή χαμένες αποσκευές αλλά και την κάλυψη υγείας σε περίπτωση ασθενειών ή τραυματισμών κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

 • Ασφάλιση Υγείας & Ζωής

  Η ασφάλιση υγείας και ζωής είναι ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά προϊόντα που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Παρέχει προστασία σε περίπτωση ατυχήματος, ασθένειας ή θανάτου. Η ασφάλιση υγείας καλύπτει τα ιατρικά έξοδα, τις νοσηλείες, τις εξετάσεις, τις επισκέψεις σε γιατρούς και πολλά άλλα.

 • Ασφάλιση Περιουσίας

  Η ασφάλιση περιουσίας καλύπτει τα περιουσιακά κεφάλαια των ατόμων και των επιχειρήσεων. Προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία και τα περιουσιακά συμφέροντα του ασφαλισμένου από πιθανούς κινδύνους όπως οι κλοπές και οι φυσικές καταστροφές.

 • Αστική Ευθύνη

  Η ασφάλιση αστικής ευθύνης επαγγελματιών καλύπτει ζημιές που προκαλούνται σε τρίτα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής δραστηριότητας. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης καλύπτει το ποσό της αποζημίωσης που θα κληθεί να καταβάλλει.